Workout on demand

FIT & FUN PLAZA HOUDT JE IN BEWEGING

Wij zijn enorm blij dat wij jullie kunnen blijven ontvangen voor de fitness. De groepslessen kunnen fysiek niet plaatsvinden, maar wij zitten natuurlijk niet stil!

Jouw favoriete groepsles thuis, live met een bekende instructeur. Dat deden we al tijdens de eerste lockdown via de besloten Facebook pagina: Fit & Fun workouts tijdens Corona. Maar we schakelen een tandje bij zodat elk lid ook zonder social media trainingen kan volgen. Onze verrassende veelzijdigheid ga je zien; wij proberen voor iedere groepsles een alternatief te bieden! Via Facebook, website en later ook in de app.

Klik op de link voor de ondemand workout pagina. De inlog gegevens heb je per mail ontvangen.

 https://workout.fitenfunfitness.nl

 

Contact

Racket & Health Wolvega
Grindweg 124
8471 EM Wolvega

0561-616262
Workout on demand

Workout on demand

Geplaatst op: 2020-11-12

FIT & FUN PLAZA HOUDT JE IN BEWEGING Wij zijn enorm blij dat wij jullie kunnen blijven ontvangen voor de fitness. De groepslessen kunnen fysiek niet plaatsvinden, maar wij zitten natuurlijk niet stil! Jo...

Lees meer Meer nieuws
Protocol binnen sporten

Protocol binnen sporten

Geplaatst op: 2020-05-12

Vanaf 1 jul1 2020 mogen we de deuren weer openen en we hebben ontzettend veel zin om jullie te ontvangen! Maar omdat we dit graag slim en veilig aan willen pakken hebben we natuurlijk wel een protoc...

Lees meer Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.