Start Indoor Soccer Competitie

Indoor Soccer competitie bij Fit en Fun Plaza. 

Speedsoccer, ook wel bekend als indoor voetbal, wordt gespeeld op een kunstgrasveld van 34 bij 17 meter. Omdat het veld in zijn geheel is omringd met boarding en netten blijft de bal altijd in het spel, waardoor het intensief en spectaculair is. Indoor voetbal wordt in principe gespeeld door twee teams van 4 personen inclusief 2 keepers. Doordat de bal nooit uitgaat en dit voetbalspel geen corners, ingooien en buitenspel kent ligt het speeltempo altijd hoog. Het is daarom ook aan te raden om enkele wisselspelers paraat te hebben.

Bij Indoor Soccer Wolvega ligt een speedsoccerveld die door de FIFA zijn gecertificeerd voor professioneel gebruik. De blessuregevoeligheid ligt bij deze kunstgras velden in vergelijking met bijvoorbeeld zaalvoetbal erg laag .

Strijd met je vrienden of collega's om de Indoor Soccer Cup. De competitie wordt dit jaar opnieuw op vrijdagavond gespeeld in teams van minimaal 5 personen vanaf 18 jaar. Je speelt 6 à 7 avonden in de periode van oktober t/m april. De kosten voor het gehele seizoen bedragen €160/€180 (afhankelijk van het aantal wedstrijden) per team. 

Opgeven kan via: info@fitenfunplaza.nl (graag voor 25 oktober)

Contact

Racket & Health Wolvega
Grindweg 124
8471 EM Wolvega

0561-616262
Yin Yoga

Yin Yoga

Geplaatst op: 2019-11-19

Grenzen verkennen en verleggen met Yin Yin yoga wint in Nederland snel aan bekendheid. De houdingen die je bij deze vorm van yoga aanneemt zijn vooral gericht op het versterken en het versoepelen van bindweefse...

Lees meer Meer nieuws
Start Indoor Soccer Competitie

Start Indoor Soccer Competitie

Geplaatst op: 2019-10-07

Indoor Soccer competitie bij Fit en Fun Plaza.  Speedsoccer, ook wel bekend als indoor voetbal, wordt gespeeld op een kunstgrasveld van 34 bij 17 meter. Omdat het veld in zijn geheel is omri...

Lees meer Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.