Nieuw! Trampoline Fitness

Wow! Wie wil nu niet deze coole lessen volgen op het trampolinepark!?

Fit-Jump: Trampoline fitness zoals het bedoeld is. Intensief fitnessen en toch een lach op je gezicht.  Door de vering corrigeert je lichaam constant zichzelf en wordt deze les een echte fatburner! Geschikt voor mannen en vrouwen, geen ervaring nodig. Komende tijd zullen de lessen als try-out plaatsvinden. De lessen zullen 45 minuten duren. Sportkleding, bidon, handdoek en natuurlijk jumpsokken zijn een pre. Ben je lid dan zijn deze lessen inbegrepen in je abonnement. Kijk voor de tijden op onderstaande afbeeldingen.

Freerun - Jump lessen (jeugd): Freerunnen is dé sport waarbij de straten zich omtoveren tot jouw urban playground. En die vaardigeheden kun je natuurlijk het beste leren in een veilige omgeving. Bij Fit & Fun plaza gaan we onder begeleiding van onze instructeurs je helpen om de vetste tricks te leren zodat je een echte prof wordt. Het trampoline park wordt jouw arena om je klaar te stomen voor het echte werk! Kijk voor de tijden en leeftijdscategoriën op onderstaande afbeeldingen. Meedoen? Dat kan! Voor €25,- per maand (maandelijks opzegbaar)

Tips & tricks (jeugd): Word een echte pro in het maken van salto’s, schroeven en wallflips! We gaan dieper in op de techniek achter de stunts en je leert om ze perfect uit te voeren. De lessen duren een uur. Meedoen? Dat kan! Voor €25,- per maand (maandelijks opzegbaar)

Voor alle lessen geldt: opgave bij de receptie of via:  0561-616262

Contact

Racket & Health Wolvega
Grindweg 124
8471 EM Wolvega

0561-616262
Nieuw! Trampoline Fitness

Nieuw! Trampoline Fitness

Geplaatst op: 2018-09-09

Wow! Wie wil nu niet deze coole lessen volgen op het trampolinepark!? Fit-Jump: Trampoline fitness zoals het bedoeld is. Intensief fitnessen en toch een lach op je gezicht.  Door de vering c...

Lees meer Meer nieuws
Nieuw! Egym

Nieuw! Egym

Geplaatst op: 2018-01-11

Egym - fit in 30 minuten. De meest efficiënte & veilige training voor snel resultaat. De perfecte oplossing voor mensen die fit & vitaal willen zijn, maar weinig tijd hebben. Ook ideaal voor mensen...

Lees meer Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.