FunXtion

Wat is FunXtion?

U verbruikt 500 calorieën in 30 minuten. Elke oefening duurt 30 seconden, daarna neemt u 30 seconden rust. U wisselt door van zone naar zone en doet het rondje 3 keer. FunXtion is een “functional training totaalconcept”, ontwikkeld om van uw fitnesstraining een geweldige ervaring te maken die u keer op keer wilt beleven! 

FunXtion heeft alles; kettlebells, power bags, snelheidsdrills, boksen en nog zoveel meer. Ga aan de slag met de programma’s die u niet alleen flink aan het werk zetten, maar ook plezier laten beleven! Ga helemaal op in de complete FunXtion ervaring. U werkt aan uw kracht, spieruithoudingsvermogen, cardiovasculaire conditie, ‘core strength’ en u verbrandt ongelofelijk veel calorieën. Iedereen kan de les op zijn of haar niveau volgen.

 

FunXtion Interactive

FunXtion Interactive bestaat uit de FunXtion Experience Station, een interactief trainingsstation die op een mega iphone lijkt, een persoonlijke inlog polsband, de FunXtion App en uw persoonlijke “My FunXtion” account. FunXtion interactive biedt een ongekend aantal mogelijkheden om functioneel te trainen op een leuke en uitdagende manier! Op de FunXtion Experience station vind je een uitgebreide functionele oefeningen bibliotheek, met virtuele coaching, functionele challenges waarmee je jezelf en anderen kunt uitdagen, ingebouwde timers en nog veel meer! Je kunt je resultaten niet alleen terugvinden in je persoonlijke “My FunXtion” account, maar ook op de app, waar en wanneer je maar wilt. De mogelijkheden van de FunXtion app zijn legio. Zo kun je bijvoorbeeld je FunXtion oefeningen ook thuis doen of zelfs op vakantie als je wilt! Ontdek de eindeloze mogelijkheden van FunXtion Interactive vanaf zondag 6 september bij Racket & Health!

Wil jij ook een keer meedoen met FunXtion?

Vraag dan nu jouw Gratis Proefweek aan.

  • * velden zijn verplicht.

Contact

Racket & Health Wolvega
Grindweg 124
8471 EM Wolvega

0561-616262
Strong Man Project bij Racket & Health Wolvega

Strong Man Project bij Racket & Health Wolvega

Geplaatst op: 2018-03-05

Sterker & Fitter worden? Speciaal voor mannen uit Wolvega, start nu met het Strong Man Project bij Racket & Health in Wolvega, klik hieronder voor alle (start)informatie!

Lees meer Meer nieuws
Speciaal Dreambody Programma voor vrouwen uit Appelscha

Speciaal Dreambody Programma voor vrouwen uit Appelscha

Geplaatst op: 2018-02-27

Altijd al gedroomd van een Dreambody? Start nu met een programma op maat bij Racket & Health Appelscha, klik hieronder voor meer informatie!

Lees meer Meer nieuws