Nieuw! Egym

Egym - fit in 30 minuten.

De meest efficiënte & veilige training voor snel resultaat. De perfecte oplossing voor mensen die fit & vitaal willen zijn, maar weinig tijd hebben. Ook ideaal voor mensen die al langere tijd niet gesport hebben.

Wat is eGym?

eGym is een cirkel van krachttoestellen die met elkaar een training bieden voor alle grote spiergroepen van het lichaam. Bij Go for It staan 8 volautomatische eGym toestellen opgesteld. De trainer stelt eenmaal alle toestellen voor u in, zoals jouw zitpositie en trainingsgewicht. Dit wordt samen met uw persoonlijke gegevens automatisch bewaard op een persoonlijke chipkaart.

Elke deelnemer traint en wisselt vervolgens op hetzelfde moment van toestel, waardoor u binnen 30 minuten een complete workout doet. Zonder wachttijden en zonder dat het saai wordt. Tijdens de training krijgt u via het persoonlijke touchdisplay trainingsinstructies waardoor eventuele blessures of een onjuiste uitvoering van de beweging tot het verleden behoren.

U traint dus snel, veilig en bovendien heel eenvoudig!

Contact

Racket & Health Wolvega
Grindweg 124
8471 EM Wolvega

0561-616262
Nieuw! Egym

Nieuw! Egym

Geplaatst op: 2018-01-11

Egym - fit in 30 minuten. De meest efficiënte & veilige training voor snel resultaat. De perfecte oplossing voor mensen die fit & vitaal willen zijn, maar weinig tijd hebben. Ook ideaal voor mensen...

Lees meer Meer nieuws
Begin je goede voornemens met Racket & Health Appelscha

Begin je goede voornemens met Racket & Health Appelscha

Geplaatst op: 2018-01-04

Begin het nieuwe jaar bij Racket & Health in Appelscha. Geef je goede voornemens een kickstart en wordt fit bij Racket & Health. Klik hieronder voor meer informatie!

Lees meer Meer nieuws