Indoor soccer bij Racket & Health

Speedsoccer, ook wel bekend als indoor voetbal, wordt gespeeld op een kunstgrasveld van 34 bij 17 meter. Omdat het veld in zijn geheel is omringd met boarding en netten blijft de bal altijd in het spel, waardoor het intensief en spectaculair is. Indoor voetbal wordt in principe gespeeld door twee teams van 5 personen inclusief 2 keepers. De zaal is af te huren per uur en anderhalf uur. Doordat de bal nooit uitgaat en dit voetbalspel geen corners, ingooien en buitenspel kent ligt het speeltempo altijd hoog. Het is daarom ook aan te raden om enkele wisselspelers op de tribune te hebben.

Bij Indoor Soccer Wolvega ligt een speedsoccerveld die sliding vriendelijk is en door de FIFA zijn gecertificeerd voor professioneel gebruik. De blessuregevoeligheid ligt bij deze kunstgras velden in vergelijking met bijvoorbeeld zaalvoetbal erg laag .

Indoor voetbal samengevat:

  • kunstgrasveld van 34 x 17 meter
  • elk team heeft 4 spelers en 1 keeper
  • bal gaat nooit uit
  • snel en spectaculair
  • geen corners, buitenspel of ingooi
  • 2 x 20/30 minuten voetballen
  • lage blessuregevoeligheid
  • ingang aan lange en korte zijden

 

Het afhuren van het veld kost €47,50 per uur.

Trainen op vaste momenten en meerdere malen? Neem contact op voor onze speciale tarieven.

 


 

Toernooi Kalender 2019 - 2012

Afbeelding kan het volgende bevatten: gras, buiten en tekst

Indoor Soccer competitie bij Fit en Fun Plaza. 

Speedsoccer, ook wel bekend als indoor voetbal, wordt gespeeld op een kunstgrasveld van 34 bij 17 meter. Omdat het veld in zijn geheel is omringd met boarding en netten blijft de bal altijd in het spel, waardoor het intensief en spectaculair is. Indoor voetbal wordt in principe gespeeld door twee teams van 4 personen inclusief 2 keepers. Doordat de bal nooit uitgaat en dit voetbalspel geen corners, ingooien en buitenspel kent ligt het speeltempo altijd hoog. Het is daarom ook aan te raden om enkele wisselspelers paraat te hebben.

Bij Indoor Soccer Wolvega ligt een speedsoccerveld die door de FIFA zijn gecertificeerd voor professioneel gebruik. De blessuregevoeligheid ligt bij deze kunstgras velden in vergelijking met bijvoorbeeld zaalvoetbal erg laag .

Strijd met je vrienden of collega's om de Indoor Soccer Cup. De competitie wordt dit jaar opnieuw op vrijdagavond gespeeld in teams van minimaal 5 personen vanaf 18 jaar. Je speelt 6 à 7 avonden in de periode van oktober t/m april. De kosten voor het gehele seizoen bedragen €160/€180 (afhankelijk van het aantal wedstrijden) per team. 

Opgeven kan via: info@fitenfunplaza.nl (graag voor 25 oktober)

 


 

In de kerstvakantie is de start van diverse 5 tegen 5 Indoor Soccer Toernooien. Deze worden gespeeld volgens bovenstaande regels en is behalve sportief ook nog eens erg gezellig. Wil je meedoen geef je dan op via onderstaand email adres: Info@fitenfunplaza.nl

Dames Toernooi - €30,- per team - start vanaf 18.30 uur

1ste Elftal Toernooi - €30,- per team - start vanaf 18.30 uur

Vrienden Toernooi - €30,- per tem - start vanaf  18.30 uur

Datums volgenz.s.m.

 


 

Natuurlijk zijn er ook tal van andere mogelijkheden op het indoor soccerveld zoals Bubble Football, Achershoot out  en het Indoor Soccer kinderfeestje. Meer informatie hierover? 

Bel 0561-616262 of kijk op www.fitenfunplaza.nl

 

 

Contact

Racket & Health Wolvega
Grindweg 124
8471 EM Wolvega

0561-616262
Nieuw HIIT Lessen!

Nieuw HIIT Lessen!

Geplaatst op: 2020-01-07

Tijdens deze les ga je dmv het Multi Screen Solution diverse onderdelen trainen zoals Cardio, Boksen en Kracht. De intructeur begleid en motiveert je hierbij op een active manier. Nieuwsgierig? Reserveer je plaats...

Lees meer Meer nieuws
Yin Yoga

Yin Yoga

Geplaatst op: 2019-11-19

Grenzen verkennen en verleggen met Yin Yin yoga wint in Nederland snel aan bekendheid. De houdingen die je bij deze vorm van yoga aanneemt zijn vooral gericht op het versterken en het versoepelen van bindweefse...

Lees meer Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.