COVID-19 Nieuws

25 maart 2020,

We pauzeren het abonnement en stoppen met incasseren

Sinds 16 maart is de club dicht en kunnen we onze leden niet de persoonlijke begeleiding bieden op de manier zoals we dat altijd doen. Veel leden vragen ons hoe het zit met het abonnement. Omdat wij vinden dat je niet hoeft te betalen voor iets dat je niet krijgt, stoppen we met incasseren en zetten we het abonnement van onze leden op pauze.

Hoe zit het precies?
Veel is onzeker. Volgens de wet mogen wij ook nog steeds abonnementsgeld vragen. De meeste kosten lopen voor ons ook door, medewerkers krijgen natuurlijk nog steeds loon. Maar veel van onze leden hebben evengoed (financieel) last van de coronacrisis. Daarom zetten wij per direct alle abonnementen op pauze. En wordt er geen geld geïncasseerd. Pas als de club open kan, worden de abonnementen weer actief en worden de kosten voor het lidmaatschap weer geïncasseerd.

Fit blijven kan ook thuis
De gediplomeerde instructeurs doen er alles aan om leden te helpen ook thuis fit te blijven. Leden kunnen gratis gebruik maken van online lessen via het FitSnacks.TV platform. Inloggegevens hebben de leden persoonlijk ontvangen. Tevens kunnen jullie via onze besloten facebook pagina lessen volgen van jullie eigen instructeurs. https://bit.ly/39eIiQV

Blijf gezond
Voor ons is dit ook een vreemde en onzekere tijd.  We missen elkaar, de leden, het samen actief zijn, de sfeer en de gezelligheid. We wensen iedereen veel sterkte en gezondheid. En we hopen al onze leden snel weer te zien op de club.

 

 

Met vriendelijke groet,

Team Fit & Fun Plaza


18 maart 2020,

FAQ Coronavirus

V: Is Fit & Fun Plaza geopend?
A: Wij zijn gesloten vanaf 15 maart om 16:00 uur tot waarschijnlijk 6 April 2020. We zullen onze leden per email informeren over eventuele wijzigingen die op basis van de maatregelen van de overheid plaatsvinden.

Q: Is F&FP telefonisch of per mail bereikbaar?
A: F&FP is telefonisch bereikbaar op werkdagen van 9.00 uur tot 12.00 uur. Ook kun je je vraag mailen naar info@fitenfunplaza.nl.

Q: Mijn zoon of dochter volgt zwemles bij jullie, gaat dat nog door?
A: Nee, ook alle zwemlessen moesten we per direct stop zetten. Wij hebben alle Super Spetters zwemmers hierover geinformeerd per nieuwsbrief. Mochten er nieuwe regels en richtlijnen zijn dan hoort u dat ook weer per nieuwsbrief van ons. 

V: Ik wil graag thuis trainen om Fit te blijven? Hoe doe ik dat?
A: Als F&FP lid proberen we je te ondersteunen in je trainingen. Wat je doel ook is, wij bieden je de tools om dat te bereiken. Een van die hulpmiddelen, is onze besloten Facebook pagina. Op deze pagina vind je allerlei lessen die jullie eigen instructeurs voor jullie hebben gemaakt. Via onderstaande link kun je naar deze pagina:

https://www.facebook.com/groups/229280408256347/

Daarnaast bieden wij het platform Fitsnacks.tv aan. Per mail heb je hier informatie over gehad hoe je deze online streaming dienst kunt activeren. Op Fitsnacks.tv kun je sporten waar en wanneer het jou uitkomt. Er is altijd een workout die bij je past: kracht, yoga, cardio, HIIT en meer!

V: Kan ik mijn abonnement wijzigen vanwege de Covid-19?
A: Je kunt je lidmaatschap blijven gebruiken, inclusief de mogelijkheid die wijzelf online aanbieden. Voor wijzigingen aan uw lidmaatschap zijn dezelfde regels als voorheen van toepassing.

V: Wordt er compensatie gegeven na sluiting van de club?
A: Zolang onze clubs gesloten zijn, pauzeren we de contracten van alle leden. De einddatum van je abonnement wordt hierdoor met eenzelfde periode opgeschoven. Tot we open gaan, zetten we ook de incassering van je abonnementsgeld stop; we beginnen weer met incasseren als we open zijn.

V: Ik wil gewoon opzeggen. Kan dit direct of pas aan het einde van mijn lidmaatschap?
A: Allereerst vinden we het jammer om te horen dat je je abonnement wil opzeggen. De huidige situatie is volgens onze Algemene Voorwaarden geen geldige reden om je abonnement per direct op te zeggen. Uiteraard doen we er alles aan om je als lid te behouden. Zolang onze clubs gesloten zijn, pauzeren we de contracten van alle leden. De einddatum van je abonnement wordt hierdoor met eenzelfde periode opgeschoven. Tot we open gaan, zetten we ook de incassering van je abonnementsgeld stop; we beginnen weer met incasseren als we open zijn.


15 maart 2020,

Zoals zojuist aangekondigd via de overheid zijn er vergaande maatregelen nodig en gaan ook alle sportclubs en horeca voorlopig dicht om verspreiding van het corona virus te beperken.

Dat betekent dat vanaf vandaag tot nader order beide vestigingen van Racket & Health Centre gesloten zullen zijn. Natuurlijk vinden we dit erg jammer maar we zijn het met de overheid eens dat we elkaar in de gaten moeten houden en allemaal onze verantwoordelijkheden moeten nemen.

Het is belangrijk om juist in deze tijd, gezond en actief te blijven. Zorg voor voldende frisse lucht, eet gezond en pak vaker de fiets of wandel een stukje. Binnenkort zullen we met online workouts jullie voor jullie klaarstaan (afdeling Wolvega). Op deze manier kunnen we er toch voor je zijn.

Tot slot, laten we er voor elkaar zijn en pas goed op elkaar. We zien jullie graag weer in goede gezondheid. 

Team Racket & Health Centre Wolvega en Appelscha


 

Contact

Racket & Health Wolvega
Grindweg 124
8471 EM Wolvega

0561-616262
Nieuw HIIT Lessen!

Nieuw HIIT Lessen!

Geplaatst op: 2020-01-07

Tijdens deze les ga je dmv het Multi Screen Solution diverse onderdelen trainen zoals Cardio, Boksen en Kracht. De intructeur begleid en motiveert je hierbij op een active manier. Nieuwsgierig? Reserveer je plaats...

Lees meer Meer nieuws
Yin Yoga

Yin Yoga

Geplaatst op: 2019-11-19

Grenzen verkennen en verleggen met Yin Yin yoga wint in Nederland snel aan bekendheid. De houdingen die je bij deze vorm van yoga aanneemt zijn vooral gericht op het versterken en het versoepelen van bindweefse...

Lees meer Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.